Tedarik / Müşteri
Banner Image

Tedarik / Müşteri

Dünyanın her noktasında, gerek kamu kurumlarına gerekse de özel sektöre güncel teknolojik yetkinlikler ile yüksek teknolojili ürünler geliştirip, hizmet sunabilmek adına çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

21. yüzyılın en önemli teknolojik alanlarından biri olan iletişim sektöründe de dışa bağımlılığın azaltılması oldukça önemlidir. Türkiye’nin teknolojik alanda katma değer yaratan öncü şirketlerinden biri olan ULAK Haberleşme A.Ş. de global markalarla rekabet halindedir. Sektörün ihtiyaçlarını iyi analiz eden genç, dinamik ve uzman kadrosuyla başta kamu kurumları olmak üzere pek çok alan için hızlı ve yenilikçi çözümler üretilmektedir. Azimli, başarılı ve ülkesi için üretmeye hevesli gençlerin de desteğiyle, iletişim teknolojileri sektöründe ULAK Haberleşme’nin payının maksimum seviyeye çıkarılması amaçlanmaktadır.

Müşteri hizmetlerini geliştirmek ve memnuniyeti artırmak açısından büyük bir öneme sahip olan tedarik zinciri, etkili bir planlama yapmayı sağlamaktadır. Müşterilere daha etkin hizmet verebilmek adına kurumsalsatis@ulakhaberlesme.com.tr adresi üzerinden destek portalı hizmete açılmıştır. Güncel tüm bilgiler ve Şirkete ait ürünler hakkında merak edilen her şeyi bu alandan takip edebilirsiniz.